Op zoek naar kunstenares?

kunstenares
kunstenares WikiWoordenboek.
Frans: artiste fr m / v. Pools: artystka pl v. Spaans: artista es m / v. Het woord kunstenares staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd kunstenares herkend door.
Deze Kunstenares Heeft Zwijgend Tegenover Honderden Vreemdelingen Gezeten, Maar Als HIJ Plaatsneemt Kan Zij Haar Tranen Niet Bedwingen BekijkDezeVideo.nl.
Deze Kunstenares Heeft Zwijgend Tegenover Honderden Vreemdelingen Gezeten, Maar Als HIJ Plaatsneemt Kan Zij Haar Tranen Niet Bedwingen. De wereldberoemde kunstenares Marina Abramovic heeft in New York een meerdaags optreden The Artist is Present gehouden, waarbij elke deelnemer een minuut lang in stilte tegenover haar zit om een scala aan emoties te ervaren.
Kunstenares laat eicel bevruchten door sperma van hond RTL Nieuws.
Kunstenares laat eicel bevruchten door sperma van hond. De Sloveense kunstenares Maja Smrekar heeft voor een kunstproject haar eicel via kunstmatige inseminatie samengebracht met het sperma van haar hond Byron. Ze kreeg lof in de vorm van een prijs, maar ze kreeg ook heel veel kritiek.
Cookies op AD.nl AD.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
Puurheid, licht en beweging van kunstenares Juliette van Bavel.
Puurheid, licht en beweging zijn de uitgangspunten in het werk van kunstenares Juliette van Bavel. Zowel in de fotografie, schilderijen, beelden als poëzie vind je dit thema als bron van onderzoek en vormgeving. Juliettes verleden als balletdanser heeft hier alles mee te maken.
Nanouk Weijnen Beeldend kunstenares.
Portret in opdracht. Voor een portretopdracht komt Nanouk het dier in zijn eigen omgeving observeren en fotograferen. Ze bekijkt dan ook de plek waar het kunstwerk komt te hangen of staan en kan dan rekening houden en advies geven m.b.t.
kunstenares Engelse vertaling bab.la Nederlands-Engels woordenboek.
Ze is een zeer ernstige Zwitserse kunstenares. expand_more She's' a very serious Swiss artist. open_in_new Link naar bron. warning Vraag om herziening. Ik wil dan ook graag weten waarom een tentoonstelling van een lesbische kunstenares in dit Parlement werd verboden.
Puzzelwoordenboek Kunstenares.
13 puzzelwoorden gevonden voor Kunstenares. Paarsgekleurde woorden zijn afkomstig uit het Dr. Het overnemen van de woorden van het MWB puzzelwoordenboek is alléén toegestaan met een licentie. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het puzzelwoordenboek geen hulp kan bieden?

Contacteer ons