Op zoek naar portrettekenen?

portrettekenen
Portret tekenen Lesmateriaal Wikiwijs.
Het tekenen of schilderen van een portret wordt door veel mensen gezien als iets dat zó moeilijk is, dat ze er maar niet aan beginnen. En inderdaad, het is niet gemakkelijk, maar het is wel te proberen! Kunstenaars tekenen graag hun eigen gezicht om goed te leren portret tekenen.
bol.com Portret tekenen schilderen, Marleen Buddemeijer 9789065331380 Boeken.
Teleac zendt op radio en t.v. in het 1e kwartaal van 88 de cursus Portret" tekenen en schilderen" uit. Bijbehorend is dit omvangrijke cursusboek, dat door haar overzichtelijke opzet en grondige, zorgvuldige aanpak ook zeer wel los van de t.v.-cursus kan dienen als lesboek en als naslagwerk.
Siegfried Woldhek workshops.
Aan de hand van zelf meegenomen foto's' en met een spiegel maken de deelenemers enkele portretten. Siegfried Woldhek tekent en schildert mee, en geeft voortdurend aanwijzingen. Voor wie: Mensen die al enige ervaring hebben met portrettekenen of de workshop Portrettekenen I hebben gevolgd.
605 Portrettekenen/schilderen De Wiele Creatief.
SKU: TEK605 Categorieën: Schilderen, Tekenen, Volwassenen Tags: Beeldend, Schilderen, Tekenen, volwassenen. Gedurende de gehele cursus werken we zes keer met een portretmodel. Enige tekenervaring is een pré. Voor optimale persoonlijke aandacht is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar gesteld. Papier en Taal.
Model en portret Tekenen en schilderen Utrechts Centrum voor de Kunsten.
Home Cursussen UCK Beeldend Volwassenen Model en portret Tekenen en schilderen. Model en portret Tekenen en schilderen. In deze korte cursus Model Portret tekenen en schilderen staat afwisselend een aantal lessen een naaktmodel of portretmodel centraal. Iedere les bestaat uit een aantal korte en een serie lange standen.
Dagworkshop portret tekenen met grafiet Realisme in portret Performance Factory.
Tijdens deze workshop leer je een portret schetsen met raster, leer je het gebruik van contrast, leer je handige hulpmiddelen zoals een doezelaar kennen, leer je gladde en gerimpelde huid tekenen, leer je haren, wenkbrauwen en wimpers tekenen, leer je met vulpotloden tekenen, leer je naast grafiet ook met houtskool tekenen.
Jaaropleiding portrettekenen StudioXplo.
Kortom: goed kijken en véél oefenen, dan gaat het portrettekenen je steeds makkelijker af. Uit ervaring is gebleken dat intensieve persoonlijke begeleiding in kleine groepen meer resultaat en plezier geeft dan een klassikaal systeem. Vandaar dat Studio Xplo voor deze opzet heeft gekozen.
Portrettekenen-en-schilderen Kunstcircuit Deventer.
Kies cursus / les. Portrettekenen en schilderen. Een intensieve cursus portrettekenen en schilderen waarbij universele technieken worden aangereikt, zoals wereldwijd gebruikt door street-art kunstenaars, straattekenaars, straatschilders en professionele portretkunstenaars. Er wordt eerst naar technisch beeldmateriaal gewerkt en vervolgens naar levend model.

Contacteer ons