Resultaten voor portrettekenen

portrettekenen
Portrettekenen inloop Huis van de Wijk Lydia.
Kom ook een portret tekenen in Huize Lydia! Iedere vrijdag komen er portrettekenaars en schilders bijeen in de bovenzaal van Huis van de Wijk Lydia. Daar komen modellen uit de hele wereld. Zij brengen muziek mee uit het land van herkomst!
Portret tekenen Spiritual Balance.
Voor het tekenen van een gezicht bestaan een paar regels voor de ideale verhoudingen. Tijdens deze avond gaan we hier dieper op in, zodat het je beslist zal lukken om de basisvormen van een menselijk gezicht op papier te krijgen.
Siegfried Woldhek workshops.
Aan de hand van zelf meegenomen foto's' en met een spiegel maken de deelenemers enkele portretten. Siegfried Woldhek tekent en schildert mee, en geeft voortdurend aanwijzingen. Voor wie: Mensen die al enige ervaring hebben met portrettekenen of de workshop Portrettekenen I hebben gevolgd.
Portret tekenen basis: de verhoudingen van het gezicht.
Home Basis Portret tekenen voor beginners. Basis Tekenen Tutorials. Portret tekenen voor beginners. door Laura september 20, 2017. september 20, 2017. Voordat we beginnen eerst een klein stukje over verhoudingen. De ogen zitten in het midden van het gezicht. De neus zit op de helft van de onderste helft van het gezicht.
Cursus model en portret tekenen Schrijf je nu in bij Wackers!
Schoolvakanties en activiteiten. Model en portret tekenen di ochtend. Model en portret tekenen di ochtend. Het portret inspireert al eeuwen. Een portret goed weergeven is een kwestie van veel oefenen. Je leert in deze cursus portret tekenen en schilderen o.a.
Portrettekenaar Rolf.
portret van kinderen. portret van dieren. tekening van objecten. probeer het zelf eens. Leer een portret tekenen in 8 stappen. Makkelijk is het niet en succes is niet direct gegarandeerd. Talent kan geen kwaad maar je hebt vooral veel oefening nodig.
Cursus Portrettekenen en schilderen LOI.
De cursus een ├ęchte aanrader voor iedereen die met verschillende materialen wil leren werken en graag creatief bezig is! Na de cursus Portrettekenen en schilderen heb je de techniek van het tekenen en aquarelleren van mensen en portretten volledig in de vingers.
Model en portret Tekenen en schilderen Utrechts Centrum voor de Kunsten.
Home Cursussen UCK Beeldend Volwassenen Model en portret Tekenen en schilderen. Model en portret Tekenen en schilderen. In deze korte cursus Model Portret tekenen en schilderen staat afwisselend een aantal lessen een naaktmodel of portretmodel centraal. Iedere les bestaat uit een aantal korte en een serie lange standen.

Contacteer ons