Resultaten voor portrettekenen

portrettekenen
Siegfried Woldhek workshops.
Aan de hand van zelf meegenomen foto's' en met een spiegel maken de deelenemers enkele portretten. Siegfried Woldhek tekent en schildert mee, en geeft voortdurend aanwijzingen. Voor wie: Mensen die al enige ervaring hebben met portrettekenen of de workshop Portrettekenen I hebben gevolgd.
Teken geen symbolen; portrettekenen naar levend model Educatie en School: Methodiek.
InfoNu nl Educatie en School Methodiek Teken geen symbolen; portrettekenen naar levend model. Teken geen symbolen; portrettekenen naar levend model. Portrettekenen lijkt misschien gemakkelijk, maar wat valt dat tegen! Een portret uit je fantasie wil nog wel lukken. Twee ogen, een neus, een mond en misschien nog een of twee oren.
Cursus portret tekenen of schilderen Schrijf je nu in bij Wackers!
Portret tekenen en schilderen. Het portret inspireert al eeuwen. Een portret goed weergeven is een kwestie van veel oefenen. Je leert in deze cursus portret tekenen en schilderen o.a. compositie, anatomie en greep krijgen op de huidskleur in licht en donker.
Portrettekenaar Rolf.
portret van kinderen. portret van dieren. tekening van objecten. probeer het zelf eens. Leer een portret tekenen in 8 stappen. Makkelijk is het niet en succes is niet direct gegarandeerd. Talent kan geen kwaad maar je hebt vooral veel oefening nodig.
Cursus Portrettekenen en schilderen LOI.
De cursus een ├ęchte aanrader voor iedereen die met verschillende materialen wil leren werken en graag creatief bezig is! Na de cursus Portrettekenen en schilderen heb je de techniek van het tekenen en aquarelleren van mensen en portretten volledig in de vingers.
Portret tekenen basis: de verhoudingen van het gezicht.
Laura op Hoe kun je een geodriehoek gebruiken om evenwijdige lijnen en gradenhoeken te tekenen? Monica op Hoe kun je een geodriehoek gebruiken om evenwijdige lijnen en gradenhoeken te tekenen? Laura op Hoe teken je ogen, neus, mond en oren?
Portrettekenen Wartenster Wetter Wille.
Zowel jong als oud vind dit leuk om te laten doen. Het gaat mij niet om het snel kunnen tekenen, maar deze manier van werken is boeiend. En het is in artistiek opzicht ook prettig om niet te lang door te gaan, zodat het werk een spontaan karakter blijft behouden.
Dagworkshop portret tekenen met grafiet Realisme in portret Performance Factory.
Tijdens deze workshop leer je een portret schetsen met raster, leer je het gebruik van contrast, leer je handige hulpmiddelen zoals een doezelaar kennen, leer je gladde en gerimpelde huid tekenen, leer je haren, wenkbrauwen en wimpers tekenen, leer je met vulpotloden tekenen, leer je naast grafiet ook met houtskool tekenen.

Contacteer ons