Resultaten voor portrettekenen

portrettekenen
Siegfried Woldhek workshops.
Aan de hand van zelf meegenomen foto's' en met een spiegel maken de deelenemers enkele portretten. Siegfried Woldhek tekent en schildert mee, en geeft voortdurend aanwijzingen. Voor wie: Mensen die al enige ervaring hebben met portrettekenen of de workshop Portrettekenen I hebben gevolgd.
Portrettekenen schaduw en licht Atelier Groeten van Marc.
Een oefening om te leren portrettekenen. Als je een mens van vlees en bloed gaat tekenen, of een foto, raak je snel afgeleid van de licht/donker werking door de kleuren die je ziet. Daarom is het een goede, klassieke, oefening om een Oud Grieks of Romeins gebeeldhouwd portret na te tekenen.
Portrettekenen 1.
Technieken voor specifiek portrettekenen zoals oog en oorvormen zijn in alle boekjes te vinden, dus daar ga ik niet diep op in. Ik vind van belang: het leren kijken, observeren en noteren op papier. Voor mijzelf is de gelijkenis een nieuwe uitdaging voor de komende tijd; ik wil er nu eens echt mee aan de slag, dus wie advies kan geven in het algemeen en later op mijn schetsen, is welkom.
Portret tekenen Spiritual Balance.
Voor het tekenen van een gezicht bestaan een paar regels voor de ideale verhoudingen. Tijdens deze avond gaan we hier dieper op in, zodat het je beslist zal lukken om de basisvormen van een menselijk gezicht op papier te krijgen.
Portrettekenen, hoe start je? Vincent van Blog.
Search for: Search. Portrettekenen, hoe start je? By Annelies Bes 15 januari 2018 30 mei 2018 portret, portrettekenen, symmetrie, symmetrieas, tekenen. De meeste hobbys, zoals portrettekenen, komen voort vanuit nieuwsgierigheid, interesse en ambitie. Stiekem delen wij allemaal de drift om ergens in uit te blinken.
Portrettekenen Art Studio Linda.
Overzicht lessen en prijzen. Portret in opdracht. Module 3 Portrettekenen. Iedereen die zich wil bekwamen in het hyper-realistisch tekenen van portretten met potlood. inleiding tot de fundamentele fasen bij het maken van een portret. aan de hand van meettechnieken een portret opzetten.
Portret tekenen basis: de verhoudingen van het gezicht.
Laura op Hoe kun je een geodriehoek gebruiken om evenwijdige lijnen en gradenhoeken te tekenen? Monica op Hoe kun je een geodriehoek gebruiken om evenwijdige lijnen en gradenhoeken te tekenen? Laura op Hoe teken je ogen, neus, mond en oren?
Portrettekenen schaduw en licht Atelier Groeten van Marc.
Het lichtste deel van het gezicht is meestal de neus, want die steekt uit, en daar valt het licht op. Een oefening om te leren portrettekenen. Als je een mens van vlees en bloed gaat tekenen, of een foto, raak je snel afgeleid van de licht/donker werking door de kleuren die je ziet.

Contacteer ons