Zoeken naar keramiek beelden

keramiek beelden
Keramiek beelden Nel Rood Keramiek.
Bekijk hier een impressie van de beelden / keramiek van Nel Rood. Deze beelden zijn gemiddeld 25 tot 50 cm. Klik op de afbeelding om het beeld in groter formaat te bekijken. Wilt u ze in het echt bewonderen? Neem dan gerust contact op. Over Nel Rood Keramiek.
Keramiek cursus: handvormen, beelden boetseren in klei.
KERAMIEK CURSUS: HANDVORMEN, BEELDEN BOETSEREN IN KLEI. Lijkt het je spannend om eigen ideeën en fantasieën beeldend vorm te gaan geven in klei? Jouw fascinatie of interesse zijn het uitgangspunt voor de beelden die je tijdens deze cursus gaat maken.
keramiek beelden.
May den Arend Keramiek Keramieken beelden en kunst van May den Arend.
Het werk van May. May is sinds haar jeugd met keramiek bezig. Een cursus bij een plaatselijke pottenbakker maakte haar enthousiast. In 1972 is May in Groningen komen wonen en al snel ontdekte ze de handenarbeidschool, waar ze eerst les had van Anno Smit en jarenlang van Johan Broekema.
Sandrina Kreek Keramische Sculpturen.
www.galerieruimte.nl In galerie winkel RUIMTE vindt je schilderijen, keramiek, sieraden, textielkunst, meubels en beelden. RUIMTE inspireert en verrast door een steeds wisselende en betaalbare collectie. Sandrina Kreek Keramiek 29 november, 2016 29 november, 2016 Exposities Geen reacties. Er is niets mooiers dan een dubbele noot vinden in de natuur.
Joop Koopman Keramiek Home.
Voor verkoop van beelden kunt u terecht bij galerieën en keramiekmarkten, maar u kunt ook rechtstreeks contact opnemen en in het atelier na een telefonische afspraak de beelden bekijken. Bekijk alle beelden op de pagina's' keramiek brons. Joop Koopman Keramiek.
menu.
Keramische Beelden.
Een kunstwerk kopen? Hoe werkt het? Bekijk hieronder de collectie keramische beelden. Klik op de afbeelding van een beeld voor een grotere foto van het kunstwerk en afmetingen. Prins op de Erwt. niet te koop. Dikke dame met blauwe hoed.

Contacteer ons