Meer resultaten voor paarden schilderij

paarden schilderij
Paard in een landschap 1910, een schilderij van kunstschilder Franz Marc.
Stijl / Stroming / Periode. Der Blaue Reiter /. Locatie / Museum. Blauw paard I 1911 Franz Marc. De gele koe 1911 Franz Marc. Het hert in de kloostertuin 1912 Franz Marc. Drie paarden bij een drinkplaats 1913 Franz Marc.
Schilderijen.
Een groot sterk paard op een klein doekje. afm: 30x 40 cm. De bijzondere berkenboom. Het winters uitzicht vanuit ons achterraam. Zorgzame Schoonebeker ooi met haar pas geboren lam. Een impressie, naar het origineel van Jac. van Looy, een blauw schilderij voor Joanne.
Unique schilderij met relief paard.
In en rond de stal. supplementen en sprays. Toon alles Verzorging. laarzen-poets en andere Tassen. SCHLEICH PAPO PAARDEN. Toon alles Kado. MFR Unique schilderij met relief PAARD. Unique schilderij met relief PAARD. gemaakt op doek. afmetingen 60 x 40 cm.
Tuinschilderij kopen? Tuinposters en canvas buitenschilderijen Intratuin.
Bij Intratuin vind je een uitgebreide collectie buitenschilderijen op canvas, hout, kunststof of zelfs aluminium. Kies voor een mooie botanische buitenposter of een landschap, of hou je van een vrolijke dierenprint? Al onze tuinschilderijen zijn uiteraard goed bestand tegen de weersomstandigheden.
bol.com Galopperende paarden Canvas Schilderij Panorama 158 x 46 cm.
terug naar homepage. Galopperende paarden Canvas Schilderij Panorama 158 x 46 cm. Schrijf een review. E-mail deze pagina. Afbeelding 1 van 3. 158 x 46 cm lxb. Een eye-catcher in uw kamer! Mooi canvas schilderij, opgespannen op een ca. dik houten frame.
Rineke de Jong Realistische schilderijen en tekeningen Contemporary Art Painter Moderne Schilderijen en Tekeningen.
wpadmin 26th oktober 2017 26th oktober 2017 blog portret mathilde 2 dubbelportret van Mathilde Willink. Mathilde Willink Dubbelportret in acrylverf Mijn eerste dubbelportret van Mathilde Willink, de derde vrouw van de schilder Carel Willink, is klaar voor de Mathilde-dag 7-7-2018 in Terneuzen. Ik ben heel blij met de uitnodiging voor deelname aan dit evenement. Het schilderij is geschilderd met acrylverf op Belgisch linnen, de afmeting.
Paarden schilderen en tekenen en fotos maken in opdracht. Elisabeth Walstra.
Paarden schilderen en tekenen en fotos maken in opdracht. Paarden zijn mijn grote passie. Ik heb zelf jarenlang paard gereden. Ik teken schilder en maak fotos van uw paard in opdracht. Daarbij ga ik persoonlijk te werk. Ik maak een afspraak met u en kom naar u toe. Ik teken, fotografeer het paard live bekijk het paard raak het aan en bij bij het paard. Ik kom een aantal keren terug om het paard goed te voelen en maak zoveel schetsen en fotos als nodig is. Ik bespreek met u welke techniek u de uitvoering wilt en welke techniek bij het paard past. Een aquarel op papier, een acrylverf schilderij een pentekening of een raak geschoten foto.
Otto Eerelman en De Paardenkeuring De verhalen van Groningen.
Zijn klassieke schilderijen, met onderwerpen als klederdrachten en huiskamers, leverden hem genoeg geld op om zich uiteindelijk als zelfstandig kunstschilder te kunnen vestigen. In Den Haag ontdekte hij bij toeval waar zijn werkelijke talent lag: het schilderen van paarden en honden. Door het succes van zijn dierenportretten viel hij ook in de smaak bij het Koninklijk Huis en in 1880 kreeg hij de opdracht de jeugd van prinses Wilhelmina vast te leggen. Vele van Eerelmans schilderijen van de jonge vorstin tonen haar rijdend op een paard of in gezelschap van honden. Het Frederiksplein te Amsterdam tijdens de intocht van koningin Wilhelmina, 5 september 1898 uitsnede. Schilderij van Otto Eerelman, collectie Rijksmuseum.

Contacteer ons