Resultaten voor schilderkunst

schilderkunst
Opstand van de zombie-schilderkunst De Groene Amsterdammer.
Kunst Cultuur Kunst Gebaande paden en nieuwe wegen. Opstand van de zombie-schilderkunst. Schilders kiezen voor triviale, alledaagse taferelen als verzet tegen de eeuwige vraag naar het nieuwe en de obsessie met vooruitgang. Of hebben ze gewoon weinig meer te zeggen?
bol.com Nederlandse schilderkunst, Van de Blom 9789061137726 Boeken.
In Nederlandse schilderkunst tussen detail en grandeur wordt in 18 hoofdstukken aan de hand van kenmerkende kunstenaars de geschied. Toon meer Toon minder. Dit boek is een geschiedenis van de Nederlandse schilderkunst met als leidmotief de vraag wat nu het typisch Nederlandse erin is.
Collectie Boijmans Online Schilderkunst.
Een groot deel van de collectie bestaat uit schilderijen. Maar welke wereld gaat er schuil achter al die schilderkunst? Wist je dat de verf en de ondergrond van een schilderij een belangrijke rol spelen als je erachter wilt komen wanneer het kunstwerk is gemaakt en door welke kunstenaar?
De ontwikkeling van de Hindelooper schilderkunst Museum Hindeloopen.
Home Hindelooper schilderkunst De ontwikkeling van de Hindelooper schilderkunst. De ontwikkeling van de Hindelooper schilderkunst. De behoefte om de leefomgeving te versieren bestaat al zo lang als de mensheid. De eerste grotschilderingen met geschilderde dieren, mensen en symbolen zijn daar prachtig bewaarde voorbeelden van.
Koninklijke Prijs voor Vrije Schilderkunst 2017, en een bericht aan de Koning.
Niet alleen lijkt veel van die schilderkunst in haar uitgangspunten op elkaar, het is zeker vanuit een internationaal perspectief een gepasseerd station. Dat we dat in Nederland maar blijven terugzien bij jonge schilders is wat dat betreft problematisch, tenzij het een compliment is gezien te worden als slappe aftreksels.
Cookies op Trouw Trouw.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op Trouw.nl die aansluiten op uw interesses.
Schilderkunst als altijd springlevend Museum Møhlmann.
Schilderkunst kent uitsluitend getalenteerden die in beeldtaal getuigen van hun visie en van in meer of mindere mate hun virtuositeit en vakmanschap. De mate waarin zij bijdragen aan de schilderkunst is de kleur en de kracht van hún specifieke accent.
bonnefantenmuseum maastricht Schilderkunst uit de Zuidelijke Nederlanden 16de 17de eeuw.
17e eeuwse schilderkunst uit de Nederlanden. Typisch voor de Nederlandse 17de eeuw zijn de verschillende genres in de schilderkunst, zoals het landschap, portret, stilleven en dierstuk. U vindt hier schilderijen van Peter Paul Rubens, Henri de Fromantiou en Melchior d'Hondecoeter.,

Contacteer ons